Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Това написа във Facebook съпредседателят

...
Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Това написа във Facebook съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков за връчването на мандата: Атака срещу парламентарната република

Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Това написа във Facebook съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков по отношение на връчването на втория мандат.

Публикуваме поста без редакторска интервенция: 

След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, взех решение да се върна в България един ден по-рано от срещата на доста от европейските водачи на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление, никой не може да поставя бюджета и парите на хората на назад във времето поради персоналните си властови упоритости. Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и про-европейско държавно управление час по-скоро. Имаме потребност от устойчиво Народно заседание с дълъг живот.

Днес още веднъж същинският поръчител за демокрацията - хората от площада, ще заявят, че автократичните упоритости няма да се осъществят, даже когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си запас - само че не в отбраната на националната сигурност, а в произвеждане на политически компромати.

Не ни е боязън и няма да се откажем!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР